Odontopediatria a Matadepera

A la nostra clínica dental a Matadepera comptem amb especialistes en odontopediatria, la branca de l’odontologia que s’encarrega de prevenir, tractar i corregir problemes bucodentals en nens i adolescents.

Dentista infantil: Cura dental per als més petits

La salut bucodental dels més petits és una de les nostres prioritats. Una bona salut dental des de la infància és fonamental per garantir una boca sana al llarg de la vida. Per això, la Dra. Natàlia Sánchez, ofereix una atenció suau, empàtica i de gran professionalitat, aconseguint que els nens visquin l’experiència de visitar el dentista amb total tranquil·litat i mínima molèstia.

Visites Regulars al Dentista des dels 3 Anys

Recomanem que els nens i nenes comencin a visitar el dentista a partir dels 3 anys. Aquestes visites regulars permeten detectar possibles problemes de manera precoç i prevenir-los abans que es converteixin en complicacions majors. A més, una revisió dental regular ajuda a familiaritzar els nens amb l’entorn del dentista, reduint l’ansietat i fomentant una actitud positiva cap a la cura dental.

Detecció Precoç de Problemes

Identifiquem càries, anomalies de creixement dental i altres problemes bucodentals en les primeres etapes.

Prevenció i Tractament

Aplicació de tractaments preventius com segelladors de fissures i fluorizacions per protegir les dents.

Detectar malposicions en edats primeres

D’aquesta manera podem realitzar tractaments d’ortodòncia mínimament invasius i prevenir grans ortodòncies futures.

Familiarització amb l’Entorn Dental

Ajudem els nens a sentir-se còmodes i segurs durant les visites al dentista.

Dra. Natàlia Sánchez:
Experta en Odontopediatria

A Min Centre Dental, ens enorgulleix oferir una atenció dental de qualitat per als més petits de la casa. Amb la Dra. Natàlia Sánchez al capdavant de la nostra àrea d’odontopediatria, assegurem que cada nen rebi el millor tractament possible en un entorn segur i tranquil.

Atenció Personalitzada i Empàtica

img-min-centre-odontopediatria-3-1920x1080-0

Amb una llarga experiència i dedicació, treballa de manera suau i empàtica, garantint que els seus pacients més joves se sentin segurs i còmodes durant cada visita. La seva capacitat per connectar amb els nens i nenes i la seva habilitat fan que les visites al dentista siguin una experiència positiva i sense estrès.

Vine a conèixer-nos i descobreix com podem ajudar-te a mantenir la salut bucodental dels teus fills en òptimes condicions. Agenda una visita avui mateix!

educació en higiene dental
per a nenes i famílies

A Min Centre Dental, no només ens preocupem de tractar els problemes dentals, sinó que també ens centrem en la prevenció mitjançant l’educació. Proporcionem consells personalitzats sobre higiene bucodental tant als nostres petits pacients com a les seves famílies. Ens assegurem que tots coneguin les tècniques correctes de raspallat, l’ús del fil dental i la importància d’una dieta saludable per mantenir unes dents fortes i sanes.

Quines són les malalties dentals
més comuns en nens?

Gràcies a la detecció precoç podem tractar problemes de creixement en el maxil·lar o malformacions en el desenvolupament dental. La qual cosa també evitarà la realització de tractaments dentals més complexos en el futur.

La càries

És la malaltia dental més comuna en la població infantil i afecta a les dents temporals des dels primers anys de vida. Per a evitar la seva aparició, a Min ens especialitzem en:

Pedagogia infantil i tècniques de raspallat

Higiene dental

Segelladors dentals

Fluorització

Corones preformades

Problemes d’oclusió i apinyament dental

El no corregir problemes de mossegada i de malposición dental (dents apinyades, tortes o separades) pot afectar la parla, la masticació i la salut bucodental del nen@. Per això és molt important estar atents al desenvolupament dental i acudir mínim una vegada a l’any a l’odontopediatra.

Mantenidors d’espai

Ortodòncia invisible per a nens o ortodòncia first

Ortodòncia tradicional (brackets)

Fractures o fissures dentals

Si a causa d’un cop o una caiguda el teu fill@ té una fractura o fissura dental no entris en pànic, acudeix a la nostra clínica dental per a reimplantar o reparar la peça dental i recorda que també dissenyem protectors bucals.

Aconsellem l’ús de protectors bucals tant en nens com en adults que practiquin esports d’alt impacte (hoquei, rugbi, karate, taekwondo i boxa, etc.)

img-min-centre-ortodoncia-6-1920x1080-0

Financem tots els nostres tractaments

El teu somni és tenir una boca sana i un somriure radiant? Necessites reconstruir tota la teva boca o alguns implants? Potser vols fer realitat el teu desig de posar-te carilles…

A MiN Centre Dental oferim finançament en tots els nostres tractaments.

Ara pots obtenir el tractament dental que necessites sense preocupar-te de fer una gran despesa inicial. Ens encarreguem d’oferir-te opcions de pagament flexibles perquè puguis invertir en el teu somin sense haver d’esperar o fer malabarismes amb el teu pressupost.

La Isabel Castillo és la persona encarregada d’acompanyar al pacient en tot el procés de tractament i amb ella trobaràs la manera de pagament que millor s’adapti a les teves necessitats.

QUÈ diuen els nostres pacients?

Escoltar els nostres pacients és fonamental per a nosaltres. Aquí compartim algunes de les seves experiències i opinions sobre els tractaments i la cura que han rebut a MiN Centre Dental. Les vostres paraules reflecteixen el nostre compromís amb l’excel·lència i l’atenció personalitzada.

Vine a visitar-nos i descobreix com et podem ajudar a tenir el somriure que mereixes. 

Som aquí per a tu!

img-min-centre-testimoni-2-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-3-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-1-1080x1920-0

Preguntes freqüents sobre odontopediatria

Aquí trobareu respostes a les preguntes més habituals sobre els nostres tractaments dentals. Volem que estiguis ben informat i tranquil sobre els procediments que oferim a MiN Centre Dental a Matadepera. Si tens cap altre dubte, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te i assegurar-nos que rebis la millor atenció possible.

Recomanem que la primera visita a l’odontopediatra es faci aproximadament als 3 anys, quan la dentició temporal està completa. Això permet detectar qualsevol problema dental a temps.

 

És important eliminar les càries en les dents de llet perquè la infecció pot arribar a l’arrel i afectar les dents permanents, provocant complicacions més greus en el futur.

 

Les primeres dents de llet solen aparèixer entre els 6 i els 12 mesos. És un moment important per començar a cuidar la salut bucal del nen.

 

Les dents de llet solen començar a caure al voltant dels 6 anys, donant pas a les dents permanents. És crucial mantenir una bona higiene durant aquesta transició.

 

Les càries són la malaltia dental més comuna en nens, afectant les dents temporals des de molt jove. Altres problemes comuns inclouen problemes d’oclusió i apinyament dental, així com fractures o fissures dentals a causa de cops o caigudes.

 

Contacta amb el nostre centre dental

Busques una cita dental a Matadepera? Descobreix per què més de 3.000 pacients han triat MiN Centre Dental per a la seva cura dental. Oferim servei d’alta qualitat.

Truca'ns al 937 301794, estarem encantats de rebre't

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Obrir xat
Hola
En què et podem ajudar?