Protesis Dentals a Matadepera

Som conscients de l’impacte que té el perdre una o diverses peces dentals. Per això, a Min Centri Dental, la teva clínica dental de confiança a Matadepera, ens especialitzem en el disseny de pròtesis dentals fixes i amovibles.

Quina funció compleixen les pròtesis dentals?

A MiN Centre Dental, estem compromeses a proporcionar solucions integrals i personalitzades per a la restauració de la salut i estètica dental. Les pròtesis dentals són una de les nostres especialitats, dissenyades per reemplaçar dents perdudes i restaurar la funcionalitat i estètica del teu somriure.

Beneficis de les pròtesis dentals

A més d’evitar el deteriorament de la teva salut bucodental, les pròtesis dentals ens permeten recuperar les funcions masticatòries, fonètiques i estètiques perdudes per l’absència d’un o diverses dents.

Millora de la funció masticatòria

Les pròtesis permeten menjar amb normalitat, millorant la digestió i la nutrició.

Beneficis estètics

Restaura el teu somriure i la teva confiança, proporcionant una aparença natural.

Suport facial

Les pròtesis ajuden a mantenir la forma de la cara, prevenint l’aspecte enfonsat que pot resultar de la pèrdua de dents.

Millora de la parla

Reemplaçar les dents perdudes pot millorar la pronunciació i la claredat de la parla.

Tipus de pròtesi

Les pròtesis dentals són aparells dissenyats per substituir dents perdudes o danyades. Poden ser fixes o removibles, segons les necessitats específiques de cada pacient. Les nostres pròtesis es fabriquen amb materials d’alta qualitat per garantir una aparença natural i una durabilitat òptima.

A més, gràcies al nostre escàner intraoral obtenim registres exactes de la teva boca sense necessitat d’utilitzar incòmodes motlles.

El procés del tractament de pròtesi

A MiN Centre Dental, el nostre equip d’especialistes treballa conjuntament amb cada pacient per desenvolupar un pla de tractament personalitzat.

Avaluació inicial

Examinem la teva salut bucodental i discutim les teves necessitats i preferències.

Planificació del tractament

Desenvolupem un pla detallat per a la fabricació i col·locació de la pròtesi.

Impressions i proves

Prenem impressions de la teva boca i realitzem proves per assegurar-nos que la pròtesi s’ajusti perfectament.

Col·locació i ajustos

Col·loquem la pròtesi i realitzem els ajustos necessaris per garantir la teva comoditat i satisfacció.

Resultats Duradors

Un cop finalitzat el tractament, es poden utilitzar retenidors per mantenir les dents en la seva nova posició i evitar recaigudes.

Financem tots els nostres tractaments

El teu somni és tenir una boca sana i un somriure radiant? Necessites reconstruir tota la teva boca o alguns implants? Potser vols fer realitat el teu desig de posar-te carilles…

A MiN Centre Dental oferim finançament en tots els nostres tractaments.

Ara pots obtenir el tractament dental que necessites sense preocupar-te de fer una gran despesa inicial. Ens encarreguem d’oferir-te opcions de pagament flexibles perquè puguis invertir en el teu somin sense haver d’esperar o fer malabarismes amb el teu pressupost.

La Isabel Castillo és la persona encarregada d’acompanyar al pacient en tot el procés de tractament i amb ella trobaràs la manera de pagament que millor s’adapti a les teves necessitats.

QUÈ diuen els nostres pacients?

Escoltar els nostres pacients és fonamental per a nosaltres. Aquí compartim algunes de les seves experiències i opinions sobre els tractaments i la cura que han rebut a MiN Centre Dental. Les vostres paraules reflecteixen el nostre compromís amb l’excel·lència i l’atenció personalitzada.

Vine a visitar-nos i descobreix com et podem ajudar a tenir el somriure que mereixes. 

Som aquí per a tu!

img-min-centre-testimoni-6-1080x1920-0

Preguntes freqüents sobre els nostres pròtesis dentals

Aquí trobareu respostes a les preguntes més habituals sobre els nostres tractaments dentals. Volem que estiguis ben informat i tranquil sobre els procediments que oferim a MiN Centre Dental a Matadepera. Si tens cap altre dubte, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te i assegurar-nos que rebis la millor atenció possible.

Les pròtesis dentals són dispositius utilitzats per a reemplaçar dents perdudes. Hi ha diversos tipus de pròtesis, incloent les fixes, com corones i ponts, i les amovibles, com dentadures completes o parcials.

 

La durada de les pròtesis dentals depèn del tipus i de la cura que se'ls doni. Amb una bona higiene bucal i revisions periòdiques amb el dentista, les pròtesis poden durar molts anys.

 

Pot trigar un temps a acostumar-se a portar una pròtesi dental. Els primers dies poden sentir-se incòmodes, però amb el temps la majoria dels pacients s’adapten sense problemes. El dentista pot ajudar a fer ajustaments per millorar la comoditat.

 

Les pròtesis dentals requereixen una higiene regular per evitar infeccions i mantenir una bona salut bucal. Les pròtesis amovibles s'han de netejar diàriament, mentre que les fixes s'han de raspallar i filar igual que les dents naturals.

 

Les pròtesis dentals poden necessitar ser substituïdes si es danyen, si hi ha canvis en la boca del pacient o si mostren signes de desgast. Les revisions periòdiques amb el dentista ajuden a determinar quan és necessari un reemplaçament.

 

Contacta amb el nostre centre dental

Busques una cita dental a Matadepera? Descobreix per què més de 3.000 pacients han triat MiN Centre Dental per a la seva cura dental. Oferim servei d’alta qualitat.

Truca'ns al 937 301794, estarem encantats de rebre't

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Obrir xat
Hola
En què et podem ajudar?