Blanquejament Dental a Matadepera

Tractament de blanquejament dental natural, segur i efectiu, per aconseguir un somriure brillant i saludable sense causar sensibilitat ni dolor. A clinica oa casa, amb la supervisió dels nostres experts.

Somriure radiant amb blanquejament dental natural

A Min Centre Dental, entenem la importància d’un somriure brillant i saludable. Per això, oferim el millor blanquejament dental natural, una opció segura i efectiva per a aquells que desitgen aclarir el to de les seves dents de manera natural sense sensibilitat i dolor.

La teva salut i satisfacció són la nostra prioritat. El nostre equip d’experts està compromès a oferir-te els millors tractaments utilitzant tècniques avançades i segures. Amb el nostre enfocament en el blanquejament natural, pots estar segur que el teu somriure rebrà l’atenció i cura que es mereix.

Per realitzar el blanquejament dental treballem amb els millors productes mèdics i tècniques mínimament invasives per aclarir les dents de forma gradual. A diferència dels mètodes convencionals que poden contenir productes químics agressius, el blanquejament dental natural és una opció més suau i segura per a les teves dents i genives.

Opcions de Blanquejament Dental a Min Centre Dental

A més de l’anàlisi clínica i radiològica que realitzem amb cadascun dels nostres pacients, a la nostra clínica dental comptem amb implantòlegs experts en cirurgia guiada, una tècnica mínimament invasiva que ens permet planificar i realitzar la col·locació dels implants dentals utilitzant un escàner digital i un programari especial.

El Procés de Blanquejament Dental Natural

Consulta Inicial

Avaluem l’estat de les teves dents i determinem la millor opció de tractament per a tu.

Aplicació del Tractament A la Clínica

El tractament es realitza a la nostra clínica, on els nostres professionals s’encarreguen d’aplicar els productes de manera segura i eficient.

Aplicació del Tractament Combinat

Després del tractament inicial a la clínica, et proporcionarem les eines i instruccions necessàries per continuar el procés de blanquejament a casa.

Recomanacions Posteriors

T’oferim consells i recomanacions per mantenir els resultats del blanquejament, com evitar aliments i begudes que puguin tacar les dents i mantenir una bona higiene bucal.

Resultats Duradors

Un cop finalitzat el tractament, es poden utilitzar retenidors per mantenir les dents en la seva nova posició i evitar recaigudes.

Financem tots els nostres tractaments

El teu somni és tenir una boca sana i un somriure radiant? Necessites reconstruir tota la teva boca o alguns implants? Potser vols fer realitat el teu desig de posar-te carilles…

A MiN Centre Dental oferim finançament en tots els nostres tractaments.

Ara pots obtenir el tractament dental que necessites sense preocupar-te de fer una gran despesa inicial. Ens encarreguem d’oferir-te opcions de pagament flexibles perquè puguis invertir en el teu somin sense haver d’esperar o fer malabarismes amb el teu pressupost.

La Isabel Castillo és la persona encarregada d’acompanyar al pacient en tot el procés de tractament i amb ella trobaràs la manera de pagament que millor s’adapti a les teves necessitats.

QUÈ diuen els nostres pacients?

Escoltar els nostres pacients és fonamental per a nosaltres. Aquí compartim algunes de les seves experiències i opinions sobre els tractaments i la cura que han rebut a MiN Centre Dental. Les vostres paraules reflecteixen el nostre compromís amb l’excel·lència i l’atenció personalitzada.

Vine a visitar-nos i descobreix com et podem ajudar a tenir el somriure que mereixes. 

Som aquí per a tu!

img-min-centre-testimoni-1-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-3-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-2-1080x1920-0

Preguntes freqüents sobre el procés de blanquejament

Aquí trobareu respostes a les preguntes més habituals sobre els nostres tractaments dentals. Volem que estiguis ben informat i tranquil sobre els procediments que oferim a MiN Centre Dental a Matadepera. Si tens cap altre dubte, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te i assegurar-nos que rebis la millor atenció possible.

El temps necessari per a un tractament de blanquejament dental pot variar segons el mètode utilitzat i l'estat inicial de les dents. Els tractaments a la clínica solen durar una hora per sessió, mentre que els kits casolans es fan servir durant diverses setmanes sota la supervisió d'un dentista.

 

Els tractaments de blanquejament dental realitzats per professionals no danyen l'esmalt de les dents. És important evitar productes casolans no recomanats per dentistes, ja que aquests poden ser abrasius i perjudicials per a l'esmalt dental.

 

La quantitat de sessions necessàries depèn del to inicial de les dents i del resultat desitjat. Generalment, es necessiten entre 2 i 3 sessions a la clínica per a obtenir un blanquejament efectiu. Els tractaments casolans poden requerir més temps, però també són efectius sota la supervisió d'un professional.

 

El blanquejament dental és un tractament indolor. Alguns pacients poden experimentar una lleugera sensibilitat temporal després del tractament, però aquesta sol desaparèixer al cap de pocs dies.

 

Per a mantenir els resultats del blanquejament dental, és important seguir una bona rutina d'higiene bucal, incloent el raspallat i l'ús de fil dental regulars. També és recomanable evitar aliments i begudes que puguin tacar les dents, com el cafè, el vi negre i les begudes amb colorants. Les revisions periòdiques amb el dentista també ajuden a mantenir una bona salut dental i a prolongar els efectes del blanquejament.

 

Contacta amb el nostre centre dental

Busques una cita dental a Matadepera? Descobreix per què més de 3.000 pacients han triat MiN Centre Dental per a la seva cura dental. Oferim servei d’alta qualitat.

Truca'ns al 937 301794, estarem encantats de rebre't

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Obrir xat
Hola
En què et podem ajudar?