Rehabilitació Oral a Matadepera

Oferim rehabilitació oral per millorar la funció i l’estètica de la boca, amb un equip d’especialistes dedicats a la teva salut bucodental i benestar.

recupera la funció i l'estètica del teu somriure

A Min Centre Dental, entenem la importància de tenir una boca funcional i sana. Una rehabilitació oral no només millora la capacitat de mastegar i parlar, sinó que també té un impacte positiu en l’autoestima i la qualitat de vida del pacient.

 qualitat de vida del pacient. Les nostres especialistes, les Dras. Natàlia Sánchez i Mariona Bordonaba, s’encarreguen de realitzar un diagnòstic exhaustiu i d’oferir el tractament òptim per a aconseguir els objectius del pacient, tant a nivell funcional com estètic.

Rehabilitació per a una Boca Funcional i Sana

Una boca saludable és essencial per gaudir d’una bona salut general i d’una alta qualitat de vida. La rehabilitació oral permet:

Millorar la Funció Masticatòria

Facilita la digestió i millora la nutrició al permetre una masticació eficient.

Millorar la Diccó

Restableix la capacitat de parlar clarament, evitant problemes de pronunciació.

Prevenir Problemes de Salut

Redueix el risc d'infeccions i altres complicacions relacionades amb la pèrdua de peces dentals.

Prevenir la pèrdua d’altres peces dentals

quan una boca no està equilibrada i falten dents, augmenta la probabilitat de que les peces amb les que haurien de tocar es perdin per la manca de contenció.

Millorar l'Estètica Dental

Un somriure bonic augmenta l'autoestima i la confiança personal.

Sedació Conscient:
Pacients amb Por al Dentista

img-min-rehabilitacio-3-1920x1080-0

Som conscients que molts pacients posposen la rehabilitació oral a causa de la por al dentista. A Min Centre Dental, oferim el servei de sedació conscient per ajudar a aquests pacients a sentir-se còmodes i relaxats durant els tractaments. La sedació conscient permet als pacients estar en un estat de relaxació profunda mentre es mantenen conscients i capaços de respondre als estímuls, eliminant així l’ansietat i la por.

Si tens por al dentista, no dubtis a preguntar-nos sobre la sedació conscient. Vine a conèixer-nos i descobreix com podem ajudar-te a recuperar un somriure funcional i saludable. Agenda la teva visita avui mateix!

atenció integral i personalitzada per a una rehabilitació oral reeixida

Estem dedicats a oferir la millor atenció possible per garantir una rehabilitació oral d’èxit. Amb l’experiència i la dedicació del nostre equip d’implant lògia i els nostres especialistes en ortodòncia, assegurem que cada pacient rebi un tractament personalitzat que millori la seva salut bucodental i la seva qualitat de vida.

Un Equip Altament Especialitzat

Les Dres. Natàlia Sánchez i Mariona Bordonaba són expertes en diagnosticar amb precisió les necessitats individuals de cada pacient. Després d’un diagnòstic exhaustiu, desenvolupen un pla de tractament personalitzat que pot incloure corones, ponts, pròtesis o implants dentals, entre altres opcions. L’objectiu és restaurar completament la funcionalitat i l’estètica de la boca del pacient.

El Dr. Lluís Bordonaba, odontòleg especialista en cirurgia oral a MiN Centre Dental, és un referent en la seva especialitat. Amb una llarga experiència i una manera de treballar suau i empàtica, assegura que els pacients visquin les seves cirurgies amb total tranquil·litat i mínima molèstia. La seva habilitat i dedicació garanteixen resultats òptims i una experiència satisfactòria per als nostres pacients.

Financem tots els nostres tractaments

El teu somni és tenir una boca sana i un somriure radiant? Necessites reconstruir tota la teva boca o alguns implants? Potser vols fer realitat el teu desig de posar-te carilles…

A MiN Centre Dental oferim finançament en tots els nostres tractaments.

Ara pots obtenir el tractament dental que necessites sense preocupar-te de fer una gran despesa inicial. Ens encarreguem d’oferir-te opcions de pagament flexibles perquè puguis invertir en el teu somin sense haver d’esperar o fer malabarismes amb el teu pressupost.

La Isabel Castillo és la persona encarregada d’acompanyar al pacient en tot el procés de tractament i amb ella trobaràs la manera de pagament que millor s’adapti a les teves necessitats.

QUÈ diuen els nostres pacients?

Escoltar els nostres pacients és fonamental per a nosaltres. Aquí compartim algunes de les seves experiències i opinions sobre els tractaments i la cura que han rebut a MiN Centre Dental. Les vostres paraules reflecteixen el nostre compromís amb l’excel·lència i l’atenció personalitzada.

Vine a visitar-nos i descobreix com et podem ajudar a tenir el somriure que mereixes. 

Som aquí per a tu!

img-min-centre-testimoni-5-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-3-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-6-1080x1920-0

Preguntes freqüents sobre rehabilitació oral i funcional

Aquí trobareu respostes a les preguntes més habituals sobre els nostres tractaments dentals. Volem que estiguis ben informat i tranquil sobre els procediments que oferim a MiN Centre Dental a Matadepera. Si tens cap altre dubte, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te i assegurar-nos que rebis la millor atenció possible.

La rehabilitació oral és una disciplina de l'odontologia que s'encarrega de restaurar la funció, estètica i harmonia de la boca. Aquest tractament pot implicar diverses intervencions com implants, pròtesis, ortodòncia, i endodòncia per a solucionar problemes complexos de la cavitat oral.

 

Es necessita una rehabilitació oral quan hi ha múltiples problemes dentals que afecten la capacitat de menjar, parlar o l'estètica del somriure. Això pot incloure pèrdua de dents, desgast sever, maloclusions, i altres problemes que requereixen una solució integral.

 

Els beneficis d'una rehabilitació oral inclouen la millora de la funció masticatòria, l'estètica del somriure, la salut bucal general i la qualitat de vida del pacient. A més, ajuda a prevenir futurs problemes dentals i a mantenir una estructura bucal saludable.

 

El tractament es planifica amb una avaluació completa de l'estat bucal del pacient, incloent radiografies, models dentals i altres proves diagnòstiques. Es dissenya un pla de tractament personalitzat que pot incloure diverses especialitats odontològiques per a aconseguir els millors resultats.

 

La durada d'un tractament de rehabilitació oral depèn de la complexitat del cas i dels procediments necessaris. Pot variar des de diversos mesos fins a un any o més, amb visites regulars al dentista per a seguir el progrés i realitzar ajustos necessaris.

 

Contacta amb el nostre centre dental

Busques una cita dental a Matadepera? Descobreix per què més de 3.000 pacients han triat MiN Centre Dental per a la seva cura dental. Oferim servei d’alta qualitat.

Truca'ns al 937 301794, estarem encantats de rebre't

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Obrir xat
Hola
En què et podem ajudar?