Carilles Dentals a Matadepera

Millorem el teu somriure corregint decoloracions, desgasts de l’esmalt i alineacions irregulars. Resultats naturals que realcen la bellesa i la salut de les teves dents.

Experts en facetes dentals per a un somriure impecable

Les carilles dentals són una eina d’odontologia estètica molt valorada pels pacients que ens permet solucionar un ampli espectre de desequilibris estètics dentals, aconseguint resultats molt efectius i naturals. A MiN Centre Dental, treballem sempre de manera totalment personalitzada, cada somriure és únic i que les necessitats  de cada pacient poden ser molt diverses, des de l’esmalt desgastat fins a la decoloració i l’alineació irregular.

El nostre enfocament es fonamenta en la cura i la delicadesa amb què treballem. La Dra. Mariona Bordonaba, doctora especialista en estètica dental, encapçala un equip mèdic dedicat a transformar somriures únics amb cura i excel·lència perquè el resultat sigui sempre molt natural.

Com serà l'experiència del tractament de Carillas Dentals?

La Dra. Mariona Bordonaba treballa amb precisió i dedicació per assegurar que cada carilla sigui una peça única, dissenyada per ressaltar estèticament el somriure del pacient. Confia en nosaltres per transformar el teu somriure i retornar-te la seguretat i el resplendor que et mereixes

Atenció Personalitzada i Empàtica

Personalitzem tots els tractaments realitzant un estudi, seguiment i visita en què col·loquem a la boca del pacient uns motlles realitzats mitjançant impressió 3D, perquè pugui veure una simulació física de les dents que tindràs al final del tractament.

Aquest mètode revolucionari és molt valorat pels nostres pacients, ja que permet visualitzar exactament el resultat esperat, anticipant-nos visualment al canvi estètic que resultarà del tractament de Carilles Dentals.

En quins casos recomanem carilles dentals?

Sovint, les carilles dentals són una solució puntual per a un problema específic, però també poden formar part d’un tractament de rehabilitació integral a MiN Centre Dental, arrodonint l’aparença del somriure del pacient i fent que estèticament s’adapti perfectament als seus desitjos i necessitats.

Clínica dental a Matadepera

Disseny de somriure

Cada pacient és únic, i a la nostra clínica ens enfoquem en aquesta individualitat. Realitzem diagnòstics exhaustius i plans de tractament personalitzats per oferir un disseny de somriure que s’ajusti a les necessitats i desitjos de cada persona, utilitzant les tècniques i tecnologies més avançades. Comencem amb un diagnòstic detallat amb escàners intraorals i càmeres d’alta resolució per obtenir imatges precises de la boca, cosa que ens permet planificar el tractament més adequat.

Ens comprometem a obtenir resultats que superin les expectatives. Les carilles dentals,  corregeixen imperfeccions i milloren l’aparença de les dents, com mostren les imatges de “abans i després”. Utilitzem tecnologia avançada a cada etapa del tractament per garantir precisió i durabilitat. Cada somriure que dissenyem reflecteix el nostre compromís amb l’excel·lència i la satisfacció del pacient.

Antes Despues
Antes Despues
Antes Despues

Abans i després de carilles dentals

Estem orgullosos dels resultats que aconseguim amb les carilles dentals. Les imatges  mostren exemples clars de l’abans i després dels nostres pacients, evidenciant la transformació estètica que es pot assolir.

Financem tots els nostres tractaments

El teu somni és tenir una boca sana i un somriure radiant? Necessites reconstruir tota la teva boca o alguns implants? Potser vols fer realitat el teu desig de posar-te carilles…

A MiN Centre Dental oferim finançament en tots els nostres tractaments.

Ara pots obtenir el tractament dental que necessites sense preocupar-te de fer una gran despesa inicial. Ens encarreguem d’oferir-te opcions de pagament flexibles perquè puguis invertir en el teu somin sense haver d’esperar o fer malabarismes amb el teu pressupost.

La Isabel Castillo és la persona encarregada d’acompanyar al pacient en tot el procés de tractament i amb ella trobaràs la manera de pagament que millor s’adapti a les teves necessitats.

QUÈ diuen els nostres pacients?

Escoltar els nostres pacients és fonamental per a nosaltres. Aquí compartim algunes de les seves experiències i opinions sobre els tractaments i la cura que han rebut a MiN Centre Dental. Les vostres paraules reflecteixen el nostre compromís amb l’excel·lència i l’atenció personalitzada.

Vine a visitar-nos i descobreix com et podem ajudar a tenir el somriure que mereixes. 

Som aquí per a tu!

img-min-centre-testimoni-4-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-1-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-3-1080x1920-0

Preguntes freqüents sobre els nostres carilles estetiques

Aquí trobareu respostes a les preguntes més habituals sobre els nostres tractaments dentals. Volem que estiguis ben informat i tranquil sobre els procediments que oferim a MiN Centre Dental a Matadepera. Si tens cap altre dubte, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te i assegurar-nos que rebis la millor atenció possible.

El procés de col·locació de carilles dentals generalment requereix dues visites al dentista. A la primera visita, l'especialista pren les mesures i prepara les dents. A la segona visita, es col·loquen les carilles. El temps total pot variar segons el nombre de dents que necessitin el tractament.

Les carilles dentals estan dissenyades per a ser una solució segura i estètica per a millorar l'aspecte de les dents. Quan són col·locades per un professional, no haurien de danyar l'esmalt dental. És important seguir les instruccions del dentista per a mantenir la salut bucal i la durabilitat de les carilles.

 

El procés de blanquejament dental, quan es fa en combinació amb la col·locació de carilles, pot requerir entre 2 i 3 sessions. La durada exacta depèn de la condició inicial de les dents i del nivell de blancor desitjat. Aquestes sessions es planifiquen per a garantir que les dents tractades tinguin un aspecte uniforme i natural.

 

El procés de col·locació de carilles dentals no és dolorós. Abans de col·locar les carilles, el dentista pot utilitzar anestèsia local per a garantir la comoditat del pacient durant el procediment. Després de la col·locació, pot haver-hi una lleugera sensibilitat, però aquesta sol ser temporal.

 

Per a prolongar la durada i els efectes de les carilles dentals, és essencial mantenir una bona higiene bucal, incloent-hi el raspallat regular i l'ús de fil dental. També és recomanable evitar aliments i begudes que puguin tacar les dents, com el cafè, el vi negre i els refrescos foscos. Les visites regulars al dentista per a revisions i neteges professionals també ajuden a mantenir les carilles en bon estat.

 

Contacta amb el nostre centre dental

Busques una cita dental a Matadepera? Descobreix per què més de 3.000 pacients han triat MiN Centre Dental per a la seva cura dental. Oferim servei d’alta qualitat.

Truca'ns al 937 301794, estarem encantats de rebre't

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Obrir xat
Hola
En què et podem ajudar?