Ortòdoncia a Matadepera

Som experts en ortodòncia, cuidem del teu somriure. Ajudem a corregir problemes estètics i de maloclusió amb ortodoncistes qualificats i tècniques avançades. El teu millor somriure és a un pas.

Som especialistes en Ortodòncia

A Min Centre Dental, prioritzem la teva comoditat i satisfacció. El nostre equip d’experts ortodoncistes treballa amb dedicació per oferir-te una experiència positiva i uns resultats excepcionals. Utilitzem tecnologia avançada i tècniques innovadores per garantir que el teu tractament sigui el més eficient i còmode possible.

A MiN Centre Dental comptem amb un equip d’ortodòncia líder en innovació amb el Dr. Carles Navarro i la Dra. Kleyre , dedicats a oferir als nostres pacients les solucions més avançades i efectives que s’adaptin sempre al moment maduratiu del pacient i el seu estil de vida.

Monitorització en ortodòncia amb Dental Monitoring

A MiN Centre Dental, ens esforcem perquè l’experiència en ortodòncia sigui àgil i còmoda, adaptant-nos als tempos i necessitats dels nostres pacients.  Per això soom pioners en la implementació d’Intel·ligència artificial en tots els nostres casos d’ortodòncia. 

La monitorització amb Dental Monitoring enriqueix l’experiència del pacient, ja que utilitzant un llenguatge virtual des del telèfon mòbil del pacient que resulta molt proper. Així, aconseguim que el tractament sigui més eficient i efectiu.

En aquest vídeo el nostre expert en ortodòncia, Dr. Carlos Navarro explica com és el procés de monitorització en ortodòncia

img-min-centre-ortodoncia-3-1920x1080-0

Avantatges de Dental Monitoring

Monitorització constant

Realitzem un seguiment continu del progrés del tractament a través del mòbil, la qual cosa garanteix ajustaments precisos i oportuns.

Comoditat i flexibilitat

Es redueix la necessitat de visites freqüents a la clínica, estalviant temps i facilitant la planificació.

Resultats eficients

Gràcies al control en temps real, podem fer ajustaments ràpidament, cosa que pot escurçar la durada total del tractament.

Ortodòncia Invisible

Amb l’ortodòncia invisible, el pacient gaudeix d’un dissenyat digitalment a mida que permet veure com serà el seu somriure abans de començar. Les dents s’alineen amb una sèrie de fèrules que es canvien a mesura que es desplacen, sense causar dolor ni ferides, i són gairebé invisibles per als altres. Aquesta tècnica és molt còmoda i estètica. A més, mantenir una bona higiene dental és fàcil, la qual cosa ajuda a prevenir problemes dentals com les càries.

A MiN Centre Dental treballem l’ortodòncia invisible amb el Dr. Carles Navarro, reconegut ortodoncista amb moltíssima experiència qui ha obtingut la prestigiosa certificació Diamond APEX d’Invisalign. Aquest guardó és un testimoni de l’alt nivell de satisfacció i resultats excepcionals que ha brindat als seus pacients en quinze anys de trajectòria professional.

Ortodòncia amb Brackets

A Min Centre Dental, ens enorgulleix oferir serveis d’ortodòncia amb brackets per ajudar-te a aconseguir el somriure alineat i saludable que mereixes. Els brackets són una solució efectiva per corregir diferents malposicions dentals, incloent-hi maloclusions, dents tortes i espais irregulars entre les dents.

Els brackets són petits dispositius metàl·lics o ceràmics que s’adhereixen a la superfície de les dents. Aquests estan connectats per un filferro que s’ajusta periòdicament per aplicar pressió gradual sobre les dents, guiant-les a la seva posició correcta al llarg del temps. Aquest procés es pot adaptar a les necessitats específiques de cada pacient, garantint resultats òptims.

Avantatges dels Brackets

Els implants dentals ofereixen una sèrie d’avantatges respecte a altres opcions de reemplaçament dental, com les pròtesis removibles o els ponts dentals:

Correcció Precisa

Els brackets permeten un control exacte sobre el moviment de cada dent, assegurant una alineació precisa i efectiva.

Tractament Versàtil

Són adequats per tractar una àmplia varietat de problemes ortodòntics, des de lleus fins a greus.

Materials Moderns

A Min Centre Dental, utilitzem materials d'alta qualitat, incloent-hi brackets metàl·lics resistents i opcions ceràmiques discretes que s'integren millor amb el color natural de les dents.

Tipus de bràquets

T’oferim una àmplia varietat de bràquets perquè puguis triar el tractament que millor s’adapti a tu. El nostre objectiu és oferir-te opcions que no només siguin efectives per corregir l’alineació de les teves dents, sinó que també siguin discretes i estètiques. Et presentem els diferents tipus de bràquets disponibles, cadascun amb els seus propis avantatges perquè trobis el que millor s’ajusti a les teves expectatives i estil de vida.

El Procés de Tractament amb brackets

Consulta Inicial

Durant la primera visita, realitzarem una avaluació completa de la salut dental del pacient i es prendran imatges i impressions digitals precises de les dents per dissenyar un pla de tractament personalitzat.

Col·locació dels Brackets

Els brackets s’adhereixen a les dents i es connecten amb un filferro que es fixa amb petites lligadures.

Ajustos Regulars

Al llarg del tractament, es realitzen visites periòdiques per ajustar el filferro i assegurar que les dents es mouen correctament cap a la seva posició desitjada.

Monitorització del tractament

Gràcies a l’aplicació d’IA, el pacient es realitzarà escàners periòdics a casa per estar en contacte permanent amb el nostre personal mèdic. Així mantenim un control constant del cas i podem realitzar el ajustos i correccions pertinents en temps real.

Resultats Duradors

Un cop finalitzat el tractament, es poden utilitzar retenidors per mantenir les dents en la seva nova posició i evitar recaigudes.

Tractaments d'ortodòncia a Matadepera

Oferim solucions d´ortodòncia per a totes les edats. El nostre objectiu és oferir-te tractaments personalitzats per fer el teu tractament més còmode i eficient.

img-min-centre-ortodoncia-5-1920x1080-0
img-min-centre-ortodoncia-6-1920x1080-0

Financem tots els nostres tractaments

El teu somni és tenir una boca sana i un somriure radiant? Necessites reconstruir tota la teva boca o alguns implants? Potser vols fer realitat el teu desig de posar-te carilles…

A MiN Centre Dental oferim finançament en tots els nostres tractaments.

Ara pots obtenir el tractament dental que necessites sense preocupar-te de fer una gran despesa inicial. Ens encarreguem d’oferir-te opcions de pagament flexibles perquè puguis invertir en el teu somin sense haver d’esperar o fer malabarismes amb el teu pressupost.

La Isabel Castillo és la persona encarregada d’acompanyar al pacient en tot el procés de tractament i amb ella trobaràs la manera de pagament que millor s’adapti a les teves necessitats.

QUÈ diuen els nostres pacients?

Escoltar els nostres pacients és fonamental per a nosaltres. Aquí compartim algunes de les seves experiències i opinions sobre els tractaments i la cura que han rebut a MiN Centre Dental. Les vostres paraules reflecteixen el nostre compromís amb l’excel·lència i l’atenció personalitzada.

Vine a visitar-nos i descobreix com et podem ajudar a tenir el somriure que mereixes. 

Som aquí per a tu!

img-min-centre-testimoni-1-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-3-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-2-1080x1920-0

Preguntes freqüents sobre Ortòdoncia

Aquí trobareu respostes a les preguntes més habituals sobre els nostres tractaments dentals. Volem que estiguis ben informat i tranquil sobre els procediments que oferim a MiN Centre Dental a Matadepera. Si tens cap altre dubte, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te i assegurar-nos que rebis la millor atenció possible.

No, no hi ha una edat determinada per a començar un tractament d'ortodòncia. Tant nens com adults poden beneficiar-se d'aquest tipus de tractament per a millorar la seva salut bucodental i l'alineació de les dents.

 

L'ortodòncia no només té finalitats estètiques. Alineant les dents correctament, es poden prevenir problemes com el bruxisme, la càries i la gingivitis. A més, una correcta alineació dental facilita una millor higiene bucal.

 

L'ortodòncia fixa està composta per brackets i filferros que es col·loquen a les dents per a corregir la seva posició. Els brackets es fixen a cada dent i els filferros es passen a través d'ells per a moure les dents a la posició desitjada.

 

L'ortodòncia amovible consisteix en aparells que es poden posar i treure. Aquest tipus de tractament pot ser necessari portar-lo tot el dia o només durant unes hores, com per exemple durant la nit, segons les necessitats del pacient.

 

Per a netejar els alineadors transparents:

  • Treu-te'ls abans de menjar o beure.
  • Raspalla'ls amb sabó neutre i aigua freda dues vegades al dia.
  • Submergeix-los en aigua amb una pastilla de neteja especial almenys dues vegades per setmana.

Contacta amb el nostre centre dental

Busques una cita dental a Matadepera? Descobreix per què més de 3.000 pacients han triat MiN Centre Dental per a la seva cura dental. Oferim servei d’alta qualitat.

Truca'ns al 937 301794, estarem encantats de rebre't

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Obrir xat
Hola
En què et podem ajudar?