Implants Dentals a Matadepera

Especialitzats en implantologia dental per rehabilitar la funcionalitat i estètica de la boca dels nostres pacients. Reemplacem peces dentals amb implants que es fixen a l’os i poden durar tota la vida.

Reposar les Peces Dentals Perdudes mitjançant Implants

A Min Centre Dental, sabem que és vital reposar les peces dentals perdudes per mantenir una salut oral òptima i una bona qualitat de vida. Tant si es tracta de la pèrdua d’una sola dent com si tractem una rehabilitació oral completa, els implants dentals són la solució més efectiva i duradora.

Beneficis dels Implants Dentals

Els implants dentals ofereixen una sèrie d’avantatges respecte a altres opcions de reemplaçament dental, com les pròtesis removibles o els ponts dentals:

Estabilitat i Durabilitat

Els implants dentals estan fets de materials biocompatibles que s’integren amb l’os maxil·lar, oferint una estabilitat comparable a la d’una dent natural.

Estètica i Funcionalitat

A més de millorar l’estètica del somriure, els implants permeten una masticació i parla òptimes.

Conservació de l’Os

Els implants ajuden a prevenir la reabsorció òssia que es produeix després de la pèrdua d’una dent, mantenint la integritat de l’estructura facial.

Confort

A diferència de les pròtesis removibles, els implants no causen irritacions ni incomoditats, proporcionant una sensació natural i confortable.

Dr. Lluís Bordonaba:
Expert en Cirurgia Oral i implantologia

El nostre especialista en cirurgia oral i implantologia, el Dr. Lluís Bordonaba, és un referent en la seva especialitat. Amb anys d’experiència i formació contínua, el Dr. Bordonaba no només assoleix resultats excel·lents, sinó que també es destaca per la seva manera de treballar suau i empàtica.

Atenció Personalitzada i Empàtica

El Dr. Bordonaba es preocupa per la comoditat i el benestar dels seus pacients. La seva habilitat per treballar de forma suau i la seva empatia fan que els pacients visquin l’experiència de les seves cirurgies amb total tranquil·litat i mínima molèstia. A Min Centre Dental, la teva comoditat i satisfacció són la nostra prioritat.

Confia en l’experiència i professionalitat de Min Centre Dental per reposar les teves peces dentals perdudes mitjançant implants. Amb el Dr. Lluís Bordonaba al capdavant, t’oferim solucions avançades i personalitzades per recuperar el teu somriure i funcionalitat dental. Agenda la teva cita avui mateix i descobreix els beneficis dels implants dentals y millora la teva qualitat de vida.

Implants de Càrrega Immediata. Implants a 24h.

A Min Centre Dental, estem a l’avantguarda de les tècniques més innovadores en implantologia dental. Oferim implants de càrrega immediata, una tecnologia que permet col·locar la pròtesi dental el mateix dia de l’extracció en una sola cirurgia. Això vol dir que els nostres pacients poden gaudir d’un somriure complet i funcional des del primer moment, sense haver d’esperar mesos per obtenir els resultats definitius.

En aquest vídeo el nostre cirurgià, Dr. Lluís Bordonaba explica en què consisteix aquesta tècnica tan valorada pels nostres pacients.

Avantatges dels Implants de Càrrega Immediata

img-min-centre-implants-3-1920x1080-0

Avantatges dels Implants de Càrrega Immediata

Temps de Recuperació Ràpid

La possibilitat de col·locar la pròtesi el mateix dia redueix significativament el temps de recuperació.

Mínima Molèstia

Gràcies a la tècnica avançada, el procés és menys invasiu i provoca menys molèsties postoperatòries.

Resultats Immediats:

Els pacients surten de la clínica amb una solució dental funcional i estètica immediatament.

Cirurgia guiada per a implants

A més de l’anàlisi clínica i radiològica que realitzem amb cadascun dels nostres pacients, a la nostra clínica dental comptem amb implantòlegs experts en cirurgia guiada, una tècnica mínimament invasiva que ens permet planificar i realitzar la col·locació dels implants dentals utilitzant un escàner digital i un programari especial.

Financem tots els nostres tractaments

El teu somni és tenir una boca sana i un somriure radiant? Necessites reconstruir tota la teva boca o alguns implants? Potser vols fer realitat el teu desig de posar-te carilles…

A MiN Centre Dental oferim finançament en tots els nostres tractaments.

Ara pots obtenir el tractament dental que necessites sense preocupar-te de fer una gran despesa inicial. Ens encarreguem d’oferir-te opcions de pagament flexibles perquè puguis invertir en el teu somin sense haver d’esperar o fer malabarismes amb el teu pressupost.

La Isabel Castillo és la persona encarregada d’acompanyar al pacient en tot el procés de tractament i amb ella trobaràs la manera de pagament que millor s’adapti a les teves necessitats.

QUÈ diuen els nostres pacients?

Escoltar els nostres pacients és fonamental per a nosaltres. Aquí compartim algunes de les seves experiències i opinions sobre els tractaments i la cura que han rebut a MiN Centre Dental. Les vostres paraules reflecteixen el nostre compromís amb l’excel·lència i l’atenció personalitzada.

Vine a visitar-nos i descobreix com et podem ajudar a tenir el somriure que mereixes. 

Som aquí per a tu!

img-min-centre-testimoni-6-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-7-1080x1920-0
img-min-centre-testimoni-5-1080x1920-0

Preguntes freqüents sobre els nostres implants dentals

Aquí trobareu respostes a les preguntes més habituals sobre els nostres tractaments dentals. Volem que estiguis ben informat i tranquil sobre els procediments que oferim a MiN Centre Dental a Matadepera. Si tens cap altre dubte, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te i assegurar-nos que rebis la millor atenció possible.

La col·locació d'implants dentals es fa sota anestèsia local, per la qual cosa el pacient no sent dolor durant el procediment. Després de la cirurgia, és normal experimentar algunes molèsties i inflor, que generalment es manegen amb analgèsics i antiinflamatoris receptats pel dentista.

El temps necessari per col·locar un implant dental varia segons la complexitat del cas i el nombre dimplants. Generalment, el procediment pot durar entre 30 minuts i 1 hora per implant. La planificació digital i lús de cirurgia guiada poden reduir el temps quirúrgic.

Els implants dentals ofereixen una solució duradora i estable per a la pèrdua de dents. Ajuden a:
• Restaurar la funció masticatòria.
• Millorar l'estètica dental.
• Prevenir la reabsorció òssia.
• Mantenir l'alineació dels dents adjacents.
• Millorar la confiança i la qualitat de vida del pacient.

Si no hi ha prou os per suportar un implant dental, el dentista pot recomanar procediments addicionals com empelts ossis o l'ús d'implants zigomàtics. Aquests tractaments augmenten la quantitat de pinyol disponible i permeten la col·locació segura dels implants.

L'osteointegració és el procés pel qual l'implant de titani es fusiona amb l'os del pacient (mandíbula o maxil·lar). Aquest procés és crucial per a l'estabilitat i l'èxit a llarg termini de l'implant, ja que permet que l'implant actuï com una dental natural.

Contacta amb el nostre centre dental

Busques una cita dental a Matadepera? Descobreix per què més de 3.000 pacients han triat MiN Centre Dental per a la seva cura dental. Oferim servei d’alta qualitat.

Truca'ns al 937 301794, estarem encantats de rebre't

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

Com funciona un implant dental?

Un implant dental és una solució permanent dissenyada per reemplaçar una o més dents perdudes. Consisteix en una petita estructura de titani que s’insereix quirúrgicament a l’os maxil·lar o mandibular. Aquest implant actua com una arrel artificial de la dent, sobre la qual es col·loca una corona dental, proporcionant una base estable i duradora per a la pròtesi dental.

Un implant dental es compon de tres parts principals, cadascuna de les quals té un paper crucial en la funcionalitat i l’estètica de l’implant.

Procés d´integració de les parts de limplant

Un implant dental és una solució permanent dissenyada per reemplaçar una o més dents perdudes. Consisteix en una petita estructura de titani que s’insereix quirúrgicament a l’os maxil·lar o mandibular. Aquest implant actua com una arrel artificial de la dent, sobre la qual es col·loca una corona dental, proporcionant una base estable i duradora per a la pròtesi dental.

Un implant dental es compon de tres parts principals, cadascuna de les quals té un paper crucial en la funcionalitat i l’estètica de l’implant.

Col·locació de l’implant

Durant la cirurgia oral, el dentista insereix l’implant a l’os maxil·lar o mandibular. Després de la col·locació, s’espera un període de diversos mesos perquè l’implant es fusioni amb l’os en un procés anomenat osteointegració.

Col·locació del pilar

Un cop l’implant està fermament integrat amb l’os, es fa una segona intervenció menor per descobrir l’implant i col·locar el pilar. Aquest procés generalment és senzill i es fa amb anestèsia local.

Col·locació de la pròtesi o corona

Després que el pilar ha estat assegurat, es pren una impressió de la boca del pacient per fabricar una corona personalitzada. Un cop llesta, la corona es col·loca sobre el pilar i es fixa al seu lloc, completant així el procés de l’implant dental.

Cadascun daquests components és essencial per a lèxit de limplant dental. L’implant proporciona la base sòlida, el pilar actua com el connector i la corona restaura la funcionalitat i l’estètica de la dent perduda. Junts, aquests components treballen per oferir una solució dental que no només és duradora i funcional, sinó que també millora la qualitat de vida del pacient en permetre gaudir d’un somriure natural i saludable.

Implants dentals immediats

En algunos casos, es posible optar por implantes de carga inmediata. Esta técnica permite la colocación de la prótesis o corona el mismo día de la colocación del implante. La carga inmediata ofrece la ventaja de una restauración funcional y estética inmediata, lo que permite al paciente disfrutar de una sonrisa completa desde el primer momento.

Obrir xat
Hola
En què et podem ajudar?